Korona dönemine rağmen Gebze Mimarlar Odası aktif çalışıyor

Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan genel kurul sonucu hizmet anlayışına yakışır şekilde hızlı bir giriş yapan TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği çalışmalarını dinamik bir şekilde devam ettiriyor.

10. DÖNEM YÖNETİM SON ALTI AYDA HANGİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI?

Sağlık açısından koronavirüs döneminde hayata geçirilen  mecburi kısıtlamalara rağmen  çalışmalarını dijital ortamda devam ettiren  10. Dönem Başkanı Cenk Elgin başkanlığındaki Gebze Mimarlar Odası, son 6 ay içinde önemli sosyal çalışmalara da imza attı.TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği sırası ile Mazbata alımı gerçekleştirdiği gün kan bağışıyla hızlı bir maratona başladı ve yeni yönetim seçimi sonrasında bölgede hatırı sayılır kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek mimarlar odası olarak bölgeye dair yaşanan ve yaşanacak olan süreçler ile ilgili katkı sağlamaya hazır olduklarını bildirdi. 

Gebze Mimarlar Odası 10. Dönem Başkanı Cenk Elgin

ÜYELERE ODANIN KAPILARI SONUNA KADAR AÇILDI

Mimarlar Odasının Yeni Yönetimi, kuruluş amacı dayanışma olduğu düşüncesiyle odanın kapılarını açarak bir buluşma noktası, çalışma ofisi olarak üyeler tarafından kullanılabilmesine olanak sağladı. Bununla Genç katılımcı yönetim yapısıyla üyelerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak adına yeni mezun üyelerinin genel anlamda katılım sağladığı ücretsiz eğitimler vermekte ve diyaloğun git gide azaldığı, sosyal iletişimin yok olmaya yüz tuttuğu bu dönemde sosyal etkinlikler ile üyelerin birbiriyle bağlarını kuvvetlendirdiği düşüncesiyle  Altı ay kadar kısa bir sürede birçok sosyal etkinlik ve ücretsiz eğitim vermiş olan Mimarlar Odası, meslek büyüklerinin tecrübelerinden yararlanabilmek adına Fikirler Buluşması adı altında bir etkinlik serisine başladı, bununla genç üyeler ile meslek büyükleri aynı çatı altında toplandı. Bu yoğun etkinlik sürecinin altından kalkabilmesine olanak sağlayan beş asil beş yedek olan yönetim kadrosunun haricinde on kişilik gönüllü bir ekibin varlığı olanak sağlanıyor.

PANDEMİ DÖNEMİNDE SOSYAL MEDYA CANLI BAĞLANTILARI YAPILIYOR

Yönetimin gönüllülük ilkesiyle hareket etmesi esas olduğundan, kazanım veya katkı sağlayan gönüllüler ile birlikte bu süreçlerin yönetilebileceğini gösteren yeni yönetim pandemi süresince üyelerine etkinlikler düzenlemeye devam etmek için sosyal medya canlı yayına başlamış bulunmakta. Öte yandan Geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu Başkanı Cenk ELGİN’ in moderatörlüğünde Gebze halkının popüler kullanım mekânlarından olan Gebze Center ve Hyatt otelin mimarı CM mimarlığın kurucusu Cem Sorguç ile Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği kurtuluş savaşının ilk günü olan 19 Mayısın yıldönümünde sosyal medya canlı yayını gerçekleşti ve bu tür etkinlikler  idijital ortamda devam ediyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku