Komutanlar hayırlı olsuna geldi

KOCAELİ İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ve Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Vatanımızın bekçisi, güvenliğimizin teminatı güvenlik güçlerimizin tüm mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Komutanlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

MİNİKLER BAŞKAN AMCALARINI ZİYARET ETTİ

Gelen tebrikleri makamında kabul eden ve bir an olsun ziyaretçisi eksik olmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Özel Biricik Anaokulunun minik öğrencilerini ağırladı. Minikler başkan amcalarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Minik ziyaretçileri ile yakından ilgilenen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sizler bizlerin kıymetlilerisiniz. Yaptığımız her şey sizlerin daha güzel bir gelecekte, daha güzel bir dünyada yaşamanız için. Sizleri çok seviyoruz. Sizler bizlerin yarınlarısınız” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku