KMİOSB'un yapacağı  Atölye Binası protokolü imzalandı

Protokol İmza törenine;  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Osman Ekşi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Aksoy burada yaptığı  konuşmada şunları söyledi: “Meslek Liselerimizin temel amacı iş dünyasına nitelikli eleman yetiştirmektir. Meslek Liselerimizin iş dünyası ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürmesini özellikle arzu ediyoruz. Gerek Organize Sanayi Bölgelerimizle, gerekse sanayi kuruluşlarımızla bu tür protokoller yapıyoruz. Karşılıklı olarak birbirlerini destekleme amaçlı işbirliğini öngörüyoruz. Sizin sanayi sektörü olarak ihtiyaç duyduğunuz hangi alanlar varsa biz bu meslek liselerimizde o alanları açıp, o nitelikteki insanları yetiştirmek için çalışmalar yapacağız. Karşılıklı işbirliği içerisinde sizlerin açılmasını istediğiniz alanlarla ilgili taleplerinizi, önerilerinizi de alarak, bu noktada önemli bir çalışmayı da hayata geçirmiş, meslek liselerimizi daha güçlü bir hale getirmiş olacağız. ” diyen Sayın Valimiz, eğitime desteklerinden dolayı Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri,  Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sahası içerisinde yapılacak olan atölye binasına ait protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzaladılar.

HABER: Özlem Çimen Esen

                  27.02.2020

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku