Hediye Teyze'ye Başkan'dan hediye televizyon!

Başkan Büyükgöz Hediye Teyze’yi Sevindirdi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yenikent Mahallesi sakinlerinden 85 yaşındaki Hediye Teyze’nin televizyon isteğine kayıtsız kalmadı. Ramazan ziyaretleri sırasından Başkan Büyükgöz’e canının evde sıkıldığını ve bir televizyon istediğini ifade eden Hediye Teyze’nin bu talebi geri çevrilmedi. Başkan Büyükgöz’ün hediye televizyonu sosyal yardım işleri müdürlüğü ekipleri tarafından adresine ulaştırılarak kurulumu gerçekleştirildi. Yeni televizyonunun mutluluğunu yaşayan Hediye Teyze, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e kendisini kırmadığı için teşekkür etti. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Gönül 4 yıl önce

Sayın Zinnur Başkanım hediye teyzemiz sevindirdiğiniz gibi çocuklarımı sevindirirsiniz İNŞALLAH çocuklarıma derslerini Eba dan takip etmeleri için bilgisayar istiyorum çocuklarım sevindirmek istiyorum lütfen yalvarıyorum ricamı kırmayın Alacak durumum yok sesimi duyun Allah rızası için

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku