Gebze'de Corona'ya karşı mücadele her alanda sürüyor

Gebze Belediyesine bağlı ekipler, Başkan Büyükgöz’ün Corona Virüsü salgınına karşı talimatları doğrultusunda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler gece gündüz demeden ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak ekipler Acil Sağlık İstasyonlarını ve Sağlık Bakanlığına bağlı ambulanslarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

YETKİLİLER UYARDI

Corona Virüsü salgınına karşı tedbirlerini alan Gebze Belediyesinden yapılan açıklamada Virüse karşı en iyi tedbirin evde kalmak, kalabalık ortamlardan uzak durarak sosyal mesafeyi korumak olduğu ifade edildi. Ayrıca kişisel hijyene dikkat edilmesinin virüsten korunmakta etkili olduğunu ifade eden yetkililer, “Eller sık sık yıkanması, hapşırma durumunda mendil kullanılması, yabancı yüzeylere temas ettikten sonra eller hiçbir şekilde ağıza, yüze, buruna ve göze temas ettirilmemesi virüsten korunmak için etkin yöntemlerdir” ifadelerini kullandı. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku