Gebze Meclisi 2. oturumu yapıldı

Gebze Belediyesi olağan Temmuz ayı meclisi ikinci oturumu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Başkanlığında Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşti. Oturum yoklama ve bir önceki oturuma ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. 5 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis oturumunda gündemin birinci maddesi Ulaştırma Bakanlığınca yapılan Gebze-Darıca Metro hatlarında kalıcı ve geçici yer tahsis talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon raporu oy birliği, gündemin beşinci maddesi olan 2019 Yılı Analitik Bütçe Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Gebze Belediyesi Ağustos ayı meclis oturumu 6 Ağustos Perşembe günü saat 16:00’da gerçekleşecek.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Sedat TATAR 4 yıl önce

2003 Yılından başlayarak Kamyon garajındaki haksızlığı, Zamanın belediye başkanı ve iktidarı yasal olmayan bir şekilde usulen bir ihale yaparak, “ YAP-İŞLET-DEVRET “ Modeli ile 11 yıllığına kiraya vererek Yandaşlarına rant sağladığını ,Yurt içi Nakliyeciler Derneği olarak Gebze kamyon garajındaki Yüksek kira bedellerini , Hukuksuzlukları her ortamda dile getirdik. Nakliyeci ve Kamyoncuların sorunlarını CHP Genel başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLUNU Kamyon garajına davet ederek ;sorunu bizzat yerinde tesbit edip, TBMM ye taşInmasını sağladık. Bu garajda en büyük mağduriyeti Nakliyeci esnafı ve kamyoncular görmüştür. 2014 Yılında sözleşmesi biten firma 31. 07. 2019 yılına kadar Kamyon garajını çalıştırmaya devam etmiştir. Yerel seçimlerin sonucunda Belediye BAŞKANLIĞI ve yönetimin değişmesiyle tahliye işlemi gerçekleştirilmiştir. Kamyon garajı İşgalci firmayı tahliye ettikten sonra ; Gebze belediye Başkanlığı tarafından Yazıhane ve diğer işletmeler İhale yoluyla Nakliyecilere iki yıllığına Aynı rakamlarla ihale edilmiştir.Kiralarda geriye dönük hukuksuz uygulamalar giderilmemiştir Yine mağdur olan nakliyeci esnafı olmuştur. Tek tesellimiz Alınan yüksek kira bedelleri şahsa değil , Belediyenin kasasına girmesidir. Kamuoyunun ve basımımızın bileğisine sunarım.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku