Gebze Kızılay'dan Kumanya  Atağı

Türk Kızılayı Gebze Şubesi de yurt çapında tüm kurum şubelerinde olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımı için kolları sıvadı ve bu konudaki kampanyayı Ramazan'ın ilk gününde start verdi.  Türk Kızılayı Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel başkanlığında ve koordinesinde kurulan Ramazan Kumanyası dağıtım ekibi, araştırma sonucu belirlenen gerçek ihtiyaç sahiplerine bağış için belirlenen marketlerden gelen ve bağış yapılan kumanya kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.  

Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel (sağdan ikinci) ve ekibi kumanya yardımı çalışmasında.

Gebze Kızılay Şubesi Ramazan Kumanyası dağıtım ekibi,  bağış yapılan kumanya kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.  

BAĞIŞ YAPACAK HAYIRSEVER VATANDAŞLAR  İKİ KATEGORİDE BAĞIŞ YAPABİLİYOR

İhtiyaç sahiplerine kumanya yardımı kampanyası hakkında Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel bilgi verdi. Tunçel yaptğı açıklamada, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine Kızılay adına bağış yapmak  isteyen hayırsever vatandaşların Gebze Tatlıkuyu mahallesinde Gebze Center'in hemen arkasında, 1319/2 Sokak üzerinde   bulunan Bizim Toptan Market'e gidip iki kategoride ( küçük koli: 49:90 TL. ile Büyük koli: 89:90 TL.) olarak bağış yapabileceklerini belirtti. Başkan Tunçel: Bu belirtilen yardım kolileri zaten burada hazırlanmış vaziyettedir. Vatandaşlarımızın buraya gidip alışveriş yaptıklarında  istedikleri ve tercih ettikleri yardım kategorisinde bağış yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın iftar sofralarına katkıda bulunabilirler.Şimdiden bu konuda duyarlı olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku