Gebze'de trafik haftası kutlandı

Programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yanında İl Emniyet Müdürü Eşi Aliye Denizci, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik ve Zabıta Memurları, Gebze Jandarma Komutanı ve personelleri, Gebze Emniyet Müdürü ve personelleri, Gebze Milli Eğitim Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Gebzeli vatandaşlar katıldı.

(Kutlama programı çerçevesinde Gebze Center AVM de açılan trafik konulu standların açıılışı protokol tarafından gerçekleştirildi.)

Programda konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “ Değerli Kurum Müdürlerim, çok kıymetli hanımefendiler, beyefendiler hepiniz hoş geldiniz.  Bugün amacımız hedefimiz hepimizin yaya veya araçla içerisinde bulunduğumuz trafiğin daha güvenli seyretmesi için, can güvenliğimizi ve mal güvenliğimizi güvence altına alınması daha dikkatli, daha duyarlı olunması özellikle yürüyen vatandaşlarımıza kontrolsüz kavşaklarda saygılı olunması konusunda bir kez daha gündeme getirilmesi konusunda bir araya geldik. Önemli olan burada can güvenliğimiz için her çeşit kurallara saygılı olmamızdır. Bugün trafik kazalarının büyük bir nedeni kurallara saygılı olamamaktan , kurallara uymamaktan kaynaklanmaktadır. Bugün burada farkındalık yaratmak istediğimiz konu tüm vatandaşlarımızın, tüm öğrencilerimizin kurallara karşı daha duyarlı olmalarıdır ve tüm kavşaklarda önceliği yayanın olduğunu vurgulamaktır. “ dedi

Daha sonra Trafik Haftası nedeniyle kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kaymakam  Mustafa Güler programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku