Elden Ele Gönül Çarşısı ihtiyaç sahibin yanında

Açılışı geçtiğimiz aylarda, geniş katılımlı bir törenle ve dualarla yapılan Gebze Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmeti Elden Ele Gönül Çarşısı, ihtiyaç sahipleriyle hayırseverleri aynı paydada buluşturuyor. Gebzelilerin ihtiyaç fazlası ve giyilebilir giysilerini bağışladı Elden Ele Gönül Çarşısı ile giysi ihtiyacı olan vatandaşlara destek olunuyor. Giyim firmalarından da kıyafet desteğinin sağlandığı Elden Ele Gönül Çarşısı’nda 2 ay gibi kısa bir süre zarfından 1500’ü aşkın çeşitli giyim eşyası ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırıldı.

641 78 12 NOLU TELEFON

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı kompleksi içerisinde yer alan mağazaya gelen ihtiyaç sahiplerine; uzman ekipler tarafından yıkanan, sterilize edilen ve ütülenen giysiler takdim ediliyor. Gebzeli hemşerilerine katkılarından ve bağışlarından ötürü teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; hayırseverlerden gelen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı sosyal sorumluluk projesine destek ve yardım başvurularının, 0262 641 78 12 numaralı telefondan gerçekleştirildiğini hatırlattı.  

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku