Çakır Ailesi'ne gelin geldi!

Rüya gibi düğün oldu...

Gebzespor'un efsane başkanı İlker Çakır ile Marmara Gazetesi imtiyaz sahibi Serap Çakır’ın en büyük oğlu İlkay Çakır, Serpil-Murat Koç çiftinin güzel kızları Elif Nur Koç ile hayatını birleştirdi.

Genç çiftin Nikahını  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıydı.

Cammekan Restaurant Şişecam Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen törende çiftin nikahını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıyarken nikah şahitliklerini ise AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, MHP Gebze eski ilçe başkanı Ferit Taşdemir, KASKF Başkanı Murat Aydın, Özcan Dal, Mehmet Doğan, Galip Kutluay, Tarık Sazak, Adem Yıldırım, Çiğdem Koç, Gökhan Ayyıldız, Şeyma Usta, Özge Çalışkan, Ali Keskin, Ozan Koç yaptı. 

NİKAHI MUZAFFER BIYIK KIYDI
Genç çiftin nikahını kıyan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Rabbim, yuva kuran genç kardeşlerimize iki cihanda saadeti nasip etsin inşallah. İlkay ve Elif kardeşimize ömür boyu sürecek mutluluklar dilerim" diyerek damada kalemini hediye etti. 

KAYINVALİİDE VE KAYINPEDER, GELİİNLERİ VE OĞULLARI İLE BİRLİİKTE:: Şüphesiz görkemli düğünün en mutlu kişileri  kayınvalide olan Serap Çakır hanımefendi ile kayınpeder olan  Eşi,Gebzespor'un Efsane Başkanı İlker Çakır oldu. 

İTAAT ET, RAHAT ET
Evlilik cüzdanını ise nikah şahitliği yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, gelin ve damada birlikte verdi. Ayar, cüzdanı takdiminin ardından damada bir de tavsiyede bulundu. Ayar, "İlkay kardeşime büyüklerimizinde tavsiyesi olan bir öğütte bulunmak istiyorum. Eğer rahat etmek istiyorsan itaat et, rahat et diyorum" ifadelerini kullandı. 

KATILIM YOĞUN OLDU
Cammekan Restaurant Şişecam Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen görkemli düğün törenine; iş, spor, siyaset, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte birçok seçkin davetli katıldı. Genç çifler, gecenin ilerleyen saatine kadar dostları, arkadaşları ve akrabaları ile eğlendiler.

YÜKSEL  ERCAN MEDYA GUP OLARAK genç çifte bir ömür boyuu mutlulukler diliyoruz.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku