Büyükgöz'den Halk Meclisleri daveti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, söz verdiği gibi haftanın bir gününü Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelerek onların dertlerini çözmeye, talep ve önerilerini dinlemeye ayırıyor. Her hafta Çarşamba günü Gebze Belediyesi’nde gerçekleşen Halk Buluşmalarında Gebzeliler sorunlarını, istek ve taleplerini birebir başkana iletiyor. Bu hafta gerçekleşen Halk buluşmasında Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Sedat Çelik ve birim müdürleri katıldı. Uygulamadan oldukça memnun olan Gebzeliler, Halk Buluşmalarına da büyük ilgi gösteriyor. Mahallerde Mahalle Meclisleri düzenlemeye devam eden Başkan Büyükgöz, “Bizim işimiz insana hizmet etmek. İnsana hizmet etmek için onu dinlemek önemli.

MAHALLE MECLİSLERİNE DAVET

Birebir hemşerilerimizle burada görüşüyoruz, dertlerini dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Mahalle meclislerimizi de sürdürüyoruz. Sürekli hale getirecek bir rutin oluşturacağız. Bu hafta Cuma günü saat 18:00’de İstasyon Mahallesi, Cumartesi günü saat 14:00’de Arapçeşme Mahallesi, pazar günü saat 14:00’da Adem Yavuz Mahallesi Mahalle Meclislerimiz gerçekleştireceğiz. Mahalle Meclislerimize tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Gönül 5 yıl önce

Sayın başkanım kirazpınarüçkümeevlermahallesinede buyrun gelin

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku