Bayrak töreni Zafer'deydi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Zafer İlkokulunda gerçekleşen Bayrak Törenine katıldı. Törende konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler:  “Her pazartesi olduğu gibi bu pazartesi de yine bir okul ziyareti gerçekleştirerek Zafer İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile  Bayrak Töreninde bir araya geldik. Bizim bu ziyaretlerdeki amacımız  sizleri okulunuzda ziyaret ederek okulla ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz  ve  varsa talep ve şikayetlerinizi dinliyoruz, taleplerinizi yerine getiriyoruz. Bizler sizleri çok seviyoruz. Öğrencilerimize her zaman değer vererek onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz.  Her şey bir insanı sevmekle başlar arkadaşlar. İnsanı sevmek çok önemlidir. Hayatta her şeyi sevmek lazım. Doğayı sevmek lazım, hayvanları sevmek lazım… Eğer birbirimizi seversek o zaman bütün sorunları çözeriz  ve  bütün zorlukların  üzerinden geliriz.  Dolayısıyla öncelikle sevgiyi öğretmemiz lazım. Sevgiyi özümsememiz lazım. Hiç kimsenin kusuruna bakmadan insanları severseniz sorunlar kalkar. Ve bir başka ifade; Vatanını en çok sevmektir. Vatanı için kim çok çalışırsa vatanına bağlı olursa o kişi kendini çok iyi yerlere getirmiş olur.  Çalışmadan, yorulmadan, alın teri dökmeden, rahat yaşamaya alışkın toplumlar  önce onurları sonra özgürlükleri daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar demiştir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Alın teri dökmeden, çalışmadan, yorulmadan hiçbir şeye sahip olamayız. Çok çalışacağız, çok okuyacağız Türk Milleti olarak birbirimizi çok seveceğiz.  Okulda öğretmenlerimizin sizlere anlattığı dersleri çok iyi dinleyeceksiniz. Ve bol kitap okuyacaksınız. O zaman başarı kaçınılmaz olur. Yaz tatili geliyor. Yaz tatilini çok iyi değerlendirmeniz lazım. Sizlere şimdiden iyi tatiller diliyorum. Bayramınızı kutluyorum. Sağlıcakla kalın.” dedi.

Öğrencilerle okul bahçesinde tek tek ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler  daha sonra öğretmenler  odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sonrunlarını dinledi. Kaymakam Güler tüm talepleri değerlendireceni ve sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Okula yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı Okul Müdürü ve Öğretmenler Kaymakam Mustafa Güler'e teşekkürlerini sundular. 

Bayrak töreninde Kaymakam Güler'iin yanı sıra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da hazır bulundu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku