Başkanlar İMH iftarına konuk oldu

İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı Kuştepe mesire alanı tesislerinde gerçekleştirildi. Gebze’deki pek çok camiayı bir araya getiren iftar davetine İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze mensupları ve gönüllüleri ile Gebze bölgesindeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Ramazan ayının getirdiği manevi atmosferin birleştirici yönüne vurgu yaparak, Gebze’deki pek çok camianın bir araya geldiği iftarda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze Başkanı Musa Öztürk de, Ramazan ayının Kur’an, oruç, paylaşma ve dayanışma gibi yüce değerleri öne çıkaran bereketli bir ay olduğunu ifade ederek, davete katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftara iştirak eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, davetlilerle tanıştıktan sonra İMH mensupları ve konuk sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku