Başkan Büyükgöz Göç İdaresi Ofisi'nde

Başkan Büyükgöz, Göç İdaresi Başkanlığı hizmet biriminde. Gebze Belediyesi tarafından Issıkgöl Caddesi üzerinde yer alan Mevlana Kapalı Kompleksi içerisinde tahsis edilen birimde hizmet vermeye başlayan Göç İdaresi Başkanlığı Gebze Hizmet Ofisi’ni ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR

Başkan Büyükgöz, “Bölgemizde bir ihtiyaç haline gelen göç idaresine ilişkin bölge işlemler artık Gebze’mizde bu hizmet biriminde yapılacak. Göreve başlayan idareci ve çalışanlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi. Göç İdaresi Başkanlığı Gebze İlçe Çalışma Grubu Başkanı Veysel Kıyak çalışmalar hakkında bilgi verdiği Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e katkılarından ve desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku