Başkan Amcalarından; Parklara Koşan Çocuklara Sürpriz

Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında çocukları salgından korumak amacıyla alınan sokağa çıkma kısıtlamasına İç İşleri Bakanlığının genelgesiyle bugün 11:00 ile 15:00 saatleri arasında ara verilmişti.  0-14 yaş aralığındaki çocukların aileleriyle birlikte gittiği parkları ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara çeşitli hediyeler ebeveynlerine de maske ve hijyen seti dağıttı. İlk kez Çarşamba günü uygulanan ve çocukların yararlanabildiği sokağa çıkma izninde Gebze’deki tüm parklar, günler öncesinden belediye ekipleri tarafından dezenfekte edilmişti.

ÇOCUKLARA TÜRLÜ HEDİYELER

Cıvıl cıvıl sesleriyle doldurdukları parklarda gönüllerince koşup oynayabilen çocuklar, Başkan amcalarının sürpriz ziyaretine de oldukça sevindi. Arapçeşme, Güzeller, Beylikbağı ve Mimar Sinan mahallelerindeki parkları ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çocuklara kitap, çikolata, şapka; çocuklarıyla parklara gelen velilere de maske ve hijyen seti hediye etti.

BÜYÜKLERE VE ÇOCUKLARA TEŞEKKÜR

Sosyal mesafe kuralını çocuklara ve ailelerine tekrar hatırlatan Başkan Büyükgöz, “Verilen izinle parklara koşan çocuklarımız bir nebze de olsa enerjilerini koşup oynayarak atıyorlar. Bu zor günleri hep birlikte atlatmamıza çok az kaldı. Özveriyle evlerinde kalan çocuklarımıza ve 65 yaş üstü büyüklerimize anlayışları ve kurallara uymalarından ötürü teşekkür ediyorum. Rabbim tüm çocuklarımıza hayırlı ömürler nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.    

--

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku