Ali Kemal Aydın'dan, Kaya'ya 'Hayırlı Olsun' ziyareti

AK parti Gebze ilçe binasında gerçekleşen ziyarette İş insanı Ali Kemal Aydın, özel tasarım olarak imal edilmiş 3 boyutlu Atatürk portresini Başkan Kaya’ya hediye ederken “ Sayın Kaya bizim hem Trabzonlu olması hem de yıllarca mesaisini Gebze’nin menfaatleri için harcamış, genç yaşına rağmen bölgemiz siyasetinin en tecrübeli isimlerinden biridir. Ülkemiz ve bölgemiz pandemi nedeni ile zor günler yaşıyor. Bu mücadelede hepimizin birlik ve beraberlik içinde bir tavır alarak ilgili makamlarca açıklanan kurallara harfiyen uymak sureti ile bir an evvel bu salgın sürecini atmamız gerekiyor. Başta sağlık çalışanları olmak üzere salgının her aşamasında insan hayatını ön plana alarak mücadeleye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. İlçemizde bu konuda her an kapısını çalabileceğimiz, her an telefonla ulaşabileceğimiz siyasi kimliklerin var olması hepimiz için büyük avantaj. Sayın başkan işte bu isimlerden biri. Görevinde üstün başarılar diliyorum kendilerine.” Dedi

ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Zyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ise “ Hem Ali Kemal beyi, hem de kıymetli muhtarımızı ağırlamaktan çok mutluyuz. Gebze’nin ortak değerleri ve menfaatleri için siyasi nöbetimize tüm gayretimizle devam ediyorum. Malum çok zor bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Her gün her an pandemi nedeni ile çevremizden kötü haberler alıyoruz. Bilim kurulumuzun tavsiyeleri ile alınmış olan tedbirlerin kısa sürede ülkemiz genelinde sonuç vereceğine inanıyoruz. Virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Ali Kemal Aydın abimize ve muhtarımız Cevat Karaman’a ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman her saat Gebze halkının hizmetinde ve yanındayız. Bu anlamlı hediyeleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku