EKONOMİ:
İŞKUR Sanal İstihdam fuarında 60 bin 639 CV bıraktı:  İŞTE İŞSİZLİĞİN BELGESİ!

İstihdam seferberliği kapsamında İŞKUR’un düzenlediği “İstihdam fuarları” dijitalde de organize diliyor. Sanal Fuar konseptiyle Türkiye genelinde hayata geçirilen “Sanal İstihdam Fuarı” ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Fuara online olarak katılan yaklaşık 152 bin katılımcı fuarda stant açan kurum ve kuruluşlara 60 bin 639   CV bıraktı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt , "Bu yeni uygulamamızla Türkiye'nin farklı yerlerinden çok sayıda vatandaşımız, mesafe farkı olmadan istihdam fuarlarımıza katılım gösterdi. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz sanal fuarla istihdam hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeyi hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Ziyaretçilerin yüzde 53’ü 25-34 yaş aralığında

Endless Fairs alt yapısı kullanılarak hayata geçirilen Sanal İstihdam Fuarına katılan ziyaretçilerin yüzde 53’ü 25-34, yüzde 21,6’sı 18-24, yüzde 13’ü ise 35-44 yaş aralığında. Ayrıca Sanal İstihdam fuarına katılan ziyaretçilerin yüzde 83,6’sı mobil cihazlardan yüzde 15’i ise bilgisayardan erişim sağladı.

Şehirlere göre katılımcı dağılımında ziyaretçilerin yüzde 40’ı İstanbul’dan

Sanal İstihdam fuarının bir diğer dikkat çeken verisi ise katılımcıların şehir dağılımı. Ziyaretçilerin yüzde 40’ı İstanbul, yüzde 22’si Ankara, Yüzde 13,2’si ise İzmir’den fuarı görüntülemiş. Fuardaki toplam görüntüleme sayısı ise 408 bine ulaştı.

Sanal Fuar Konsepti nedir?

Endless Fairs yazılımı fiziksel fuarda olan temel özelliklerin tümünü içerisinde barındırıyor. Yani Sanal fuarlar fiziki olarak gerçekleştirilen tüm fuarların tamamlayıcısı olarak uygulanabilir. Endless Fairs Genel Müdürü Gökmen Özdemir, “Dünya endüstrisinde olduğu gibi kariyer alanları da yoğun bir dijital değişim içerisinde. Sanal fuar konsepti de bu dönüşümde fuarların, dijital alana taşınmasında öncülük sağlıyor. Hem vakitten hem de nakitten büyük ölçüde tasarruf sağlayan sanal fuar konsepti dünyanın neresinden olursanız olun tek tıkla fuar gezme imkanı oluyor. Tüm Sanal fuar takvimine  adresinden ulaşabilirsiniz.” açıklamalarında bulundu.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku