EKONOMİ:
Hacıoğlu : 'Esnaf kan ağlıyor, çözüm yapacak olan kurumlar nerede!'

Trakya Nakliyat ve Bursa Turizm  Yönetim Kurulu Başkanı. Gebze Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası Eski Meclis Üyesi Hasan Hacıoğlu, bir açıklama yaparak, taşımacılık sektörü olarak başta uluslararası bürokratik engeller olmak üzere büyük sıkıntılarla karşı karşıya olduklarını ifade ederek bu anlamda çözüm bulması gereken bazı kurumların ise yüzeysel çalışmalar içşinde sadece reklam amacı taşıyan işlerle meşgul olduklarını söyledi.

GTO GİBİ ÇÖZÜM ÜRETECEK KURULUŞLAR NEREDE?

Hacıoğlu, başta kendine ait yurt dışına taşımacılık işi yapan pek çok firmanın yurt dışı çıkış ve girişlerinde yaşadıkları büyük sorunlar olduğunu ifade ederek, " Pek çok firmaya bazı Avrupa ülkeleri vize sorunu çıkartıyor. Bu anlamda girişimlerde bulunuyoruz, Ulaştırma Bakanlığımızın bu konuya el atması gerekiyor, ancak somut çözüm yok. TIR araçları yurt dışına çıkamıyor vize alamadıkları için bu da sektöre büyük finansal zarar vermektedir. Taşımacılık sektörü kan ağlarken işte bu noktada harekete geçmesi gereken Gebze Ticaret Odası gibi kurumları arıyor gözler, ama göremiyoruz. Ne yazık ki bu kurumlar vitrin ve reklam kokan yüzeysel icratlar peşinde" dedi. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku