EKONOMİ:
GTO Üyesi firmalar ödüllerini aldı

TOBB öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında Gebze Ticaret Odası üyesi Gebze’ den 2 firma ve Kocaeli bölgesinden toplamda 5 firma ödül almaya hak kazandı.

2015-2017 yılları arası 2 yıllık ciro artışı baz alınarak belirlenen, 100 şirket arasına giren Gebze Ticaret Odası Üyesi VTEK Bilişim ve İletişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile Samm Teknoloji İletişim Sanayi ve Ticaret AŞ. ‘ ne Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenen “Kocaeli’ nin Gururları Ödül Töreni’ nde” Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER, “Çalışarak, üreterek ve emeğine değer katarak Türkiye'yi daha güçlü bir konuma taşımak için elinden gelen gayreti gösteren bölgemizin başarılı iş insanlarını bir kez daha tebrik ediyorum. Kocaeli bugün Türkiye’ nin en önemli sanayi kentlerinden biridir. Gebze ise bu bölgenin kalbidir. Gebze Ticaret Odası olarak isteğimiz, her geçen gün ihracatımıza, üretimimize, sanayimize artı değer katabilmektir. Dolayısıyla bu başarılar bizleri ziyadesiyle memnun etmekte ve gururlandırmaktadır.” diyerek, kazanılan ödülün anısına hediye takdiminde bulundu.   

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku