EKONOMİ:
GTO, Dış Ticaret Eğitimi verdirecek!

GTO’ DAN TÜRK DIŞ TİCARET VAKFI İŞ BİRLİĞİNDE DIŞ TİCARET UZMANLIK EĞİTİM PROGRAMI

İhracat ile ekonomik büyüme arasındaki ilişkinin birbirine paralel bir şekilde ilerlemesi sebebiyle; üyelerininyeni pazarları tanıyarak dış ticaret hacmini arttırması,ihracat ekosistemi içerisinde yer alması ve ilk kez ihracat gerçekleştireceklerin bu anlamda bilgi sahibi olması adına etkin seminerler düzenleyen Gebze Ticaret Odası; bu kezTürk Dış Ticaret Vakfı ile iş birliği sağlayarak, dış ticaret uzmanlık eğitim programı gerçekleştiriyor.

Programın 64 Saatlik ve 80 Saatlik olmak üzere iki şekilde, 13 Nisan – 16 Haziran 2019 tarihleri arasında, Cumartesi – Pazar günleri, saat 09:30-13:15 arasında yapılması planlanmaktadır. 64 saat Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimini alan katılımcılar, artı 2 hafta daha eğitim aldıklarında 80 saatlik SABEL Eğitimini tamamlanmış olacaklardır. Tamamlanan bu iki haftalık program, Avrupa Birliği ve Almanya ile yapılan Dış Ticaret Eğitimlerinden oluşuyor.

Eğitim ile ilgili başvurular, 5Nisan 2019 Cuma gününekadar https://www.tdvsem.com/basvuru/ adresinde yer alan başvuru formu üzerinden gerçekleştirilecektir. Formda il seçimini “Kocaeli” olarak yaptıktan sonra katılmak isteyen kişinin programı “Dış Ticaret Uzmanlığı 64 saat Gebze” olarak seçmesi gerekiyor.

64 Saatlik Eğitimin bitiminde Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan TDV – Dış Ticaret Uzmanlığı Katılım Belgelerine, SABEL Eğitimini tamamlandığında ise Türkçe-İngilizce ve Almanca olarak hazırlanmış uluslararası geçerliliğe sahip Dış Ticaret Uzmanlığı Belgelerine sahip olabilecekler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku