EKONOMİ:
Gebze'den Dünya'ya açılan marka: MİNDİVAN!

Beyazlar Gıda Tekstil Ltd. Şirketi isimli firmada hayat bulan ve ticari hayatta doğan bir marka MİNDİVAN.  1990 yılında Gebze'de Beyaz Ailesi tarafından MİNDİVAN markası ile üretilen bitkisel ve kozmetik ürünler, 30 yıllık bir üretim geçmişi ile ünü  çoktan yurt sınırlarını aştı. Bugün Ortadoğu dahil çok sayıda ülkeye bitkisel ve kozmetik ürünler ihraç eden Mindivan, Avrupa kapılarını da açarak ürünlerini düzenlenen fuarlarda beğeniye sunuyor.

Ülke çapında bir çok fuarda ürünlerini sergileyen MİNDİVAN, Gebze'deki üretim tesislerinde yoğun ürün siparişlerine yetişmeye çalışıyor.

Mindivan markası ülke içinde ve yurtdışındaki fuarlarda yerini alıyor.

Mindivan ürünleri bugün 3 kıtada beğeniye sunulmuş durumda.

ORTADOĞU'DA VE AFRİKA'DA 7 ÜLKEDE, ASYA'DA AZERBAYCAN'DA  TANINIYOR

MİNDİVAN Bitkisel ve Kozmetik Ürünleri yurt çapında Bitkisel çay, gıda takviyeleri, bitkisel yağlar grubunda tanındıktan sonra , kozmetik alanda da ürettiği sabun-krem-şampuan ürünleri ile,  Mindivan ve Phytoflora Markaları ile yaklaşık 400 çeşidi ile Ortadoğu pazarına çoktan girmiş ve yer edinmiş durumda.

Bugün yaklaşık 400 çeşit olmak üzere  bitkisel gıda ve kozmetik ürünlerinde, Suudi Arabistan, Kuveyt, Ürdün, Libya, Sudan, Katar ve Filistin gibi ülkelerde, Türki Cumhuriyetlerinde Kardeş Azerbaycan'da  ile tanınan ve yer tutan MİNDİVAN son olarak Avrupa ülkelerine açılmaya başladı.

MİNDİVAN, BALKANLAR'DA

Mindivan ve Phytoflora Bitkisel ve Kozmetik Ürünleri, Asya, Afrika ve Ortadoğu'nun ardından Avrupa'ya özellikle şu ada Balkanlar'da  da tanınmaya başladı.  Son olarak Arnavutluk'taki fuarda stand açan Mindivan ve Phytoflora Bitkisel ve Kozmetik Ürünleri standını Türkiye Cumhuriyeti'nin  Arnavutluk Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük de ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Tiran Büyükelçimiz Murat Ahmet Yörük de son Arnavutluk fuarında Mindivan standını gezerek tebrik etti.

 Arnavutluk, Makedonya, Romanya ve Kosova'da bayilikler açan Mindivan ve Phytoflora Bitkisel ve Kozmetik Ürünleri 19-20 Nisan 2020 tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşecek olan Kozmetik ve Bitkisel Ürünler fuarındaki yerini alacak ve ürünlerini Avrupa'nın beğenisine sunacak.

MİNDİVAN YETKİLİLERİ: "ÜRÜNLERİMİZ HER GEÇEN GÜN BEĞENİLDİKÇE DAHA DA MUTLU OLUYORUZ!"

Asya, Ortadoğu, Afrika'nın bazı ülkeleri ile Avrupa'da da artık tanınmaya başlandıklarını belirten Mindivan ve Phytoflora Bitkisel ve Kozmetik Ürünleri Firması yetkilileri: " 30 yıldır tüketicilerimize her geçen gün kendimizi daha da yenileyerek ürettiğimiz ve sunmuş olduğumuz  ürünlerimizin her geçen gün daha da beğenilmesi bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Mutluyuz, gururluyuz, kıvançlıyız" dediler. YILMAZ IŞIK

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku