EKONOMİ:
Filli Boya satıldı

Betek A.Ş.’den yapılan açıklamada, “Ülkemizde sektörünün öncüsü konumundaki Betek A.Ş., Asya ve Japonya'nın lider markası, dünyanın 4. büyük boya üreticisi Nippon Paint Co. ile hisse devri anlaşmasını imzalamıştır.” denildi.

ÇOĞUNLUK HİSSESİ AKPINAR AİLESİ'NDE BULUNUYOR

Betek Boya hissedarları arasında yaklaşık yüzde 25 pay ile Alman DAW şirketi yer alırken, çoğunluk hissedar konumunda Betek Boya'nın sahibi Akpınar ailesi yer alıyor. Kaynakların verdiği bilgiye göre Betek Boya'nın bu sene sonunda 1.6 milyar lira ciroya ulaşması bekleniyor. İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre de 1988 yılında kurulan Betek Boya Kimya'nın Türkiye'de Kayseri ve Gebze'de üretim tesisleri bulunuyor. Betek Boya'nın sahibi Gözde Akpınar, Kurucusu ise Merhum Babası Celal Akpınar oluyor.

Betek Boya'nın Sahibi Gözde Akpınar

Betek Boya'nın Gebze'de Tembelova'da da fabrikası bulunuyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku