EKONOMİ:
Emekliler yüzde 5 zamma isyan etti!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve memur emeklisinin zam oranı da belli oldu. Buna göre memura yüzde 1.01 enflasyon farkı verilecek. Memur ve memur emeklisi yüzde 6.01 zam alacak. İşçi esnaf ve çiftçi emeklisi ise yüzde 5 zam alacak.

EMEKLİLER İSYANDA

Emeklilere yüzde 5 oranında zam yapılacağının belli olmasının ardından  sosyal meedya emeklilerin isyan mesajları ile dolup taştı.

Milyonlarca emekli zam oranını çok düşük bulurken; " Çaya şekere elektriğe yüzde 15 zam, emekli maaşına yüzde 5 zam. Hükümet kamu harcamalarına bonkör davranıp israfa gözünü kaparken, emekliye gelince  aşırı cimri davranmıştır. Bu hak ve adalet değildir. Milyonlarva emekli asgari ücretin de altında  aldıkları para ile açlığa mahkum edilmiştir" dediler.

Emekliler Emekli derneklerini de göreve davet ederek, başta intibak yasasının hızlandırılması ve TBMM'den biran önce çıkması için bir kampanya başlatılmasını talep ettiler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku