EKONOMİ:
Bilişim Vadisi'nde hisse yüzde 5 oldu

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda, mülkiyeti Büyükşehir’e ait 10.495,23 metrekare yüzölçümlü, 14 adet taşınmazın ayni sermaye artırımı ile Bilişim Vadisi’ne devredilmesi için Başkan Tahir Büyükakın'a yetki vermesi bekleniyor. Meclisten kararın çıkmasının ardından binde 5 olan hisse oranı yüzde 5'e çıkacak

BİNDE 5'TEN YÜZDE 5'E

BüyükşeHir Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda, kamulaştırma ile kazanılan 10 bin 495,23 metrekare yüzölçümlü 14 adet taşınmazın ayni sermaye artırımı ile Muallimköy Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.ye devri olduğu öğrenildi. Meclisten çıkacak karar sonrası Büyükşehir Belediyesi'nin Bilişim Vadisi’ndeki hisse oranı binde 5'ten yüzde 5'e çıkacak.

GELİRLERİ ARTACAK

Dilovası Bilişim Vadisi olarak bilinen Muallimköy Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.ye 10 bin 495,23 metrekare yüzölçümlü 14 adet taşınmazın ayni sermaye artırımı ile devrinin gerçekleşmesinin ardından Büyükşehir'in yönetime girmesi bekleniyor. Bilişim Vadisi’nin gelirlerinden Büyükşehir Belediyesi’nin pay alarak daha fazla yatırım yapabileceği ifade edildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku