EKONOMİ:
Adem Yavuz'da dükkanlar kiraya çıkıyor

Gebze Belediyesi'nin inşa ettiği Adem Yavuz Kapalı Pazar'da yer alan dükkanların kiraya çıkartılacağı duyuruldu.

Mülkiyeti Gebze Belediyesine ait Adem Yavuz Mahallesi Yavuz Selim Cad. No: 28’ de Adem Yavuz Kapalı Sabit Pazar içinde bulunan 11 adet iş yeri (dükkanlar) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereği pazarlık usulü artırma sureti ile ihale edilerek kiraya verilecek.

İhale 09.01.2019 Çarşamba günü saat 15.00’de Gebze Belediyesi Encümen Odası’nda Belediye Encümenince yapılacak. Bu ihaleye ait şartname ve ihale dosyası 100,00.-TL karşılığında mesai saatleri içinde Gebze Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden temin edilir ve ücretsiz görülebilir. İhaleye katılmak için dosya alınmasının zorunlu olduğu bildirildi. İhaleye katılmak isteyenler gerekli belgeleri hazırlayarak 08.01.2019 Salı günü saat 12.00’ye kadar örneğine uygun dilekçe ile birlikte, kapalı zarf içinde elden İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir. Teklifler yine ihale günü kapalı zarf içinde elden Encümene verilecektir.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku