EĞİTİM:
Yücel Boru Fen Lisesi'nde Ödül töreni yapıldı

 
Törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Temsilcisi Prof. Dr. Erhan Demirtaş, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, TÜBİTAK İdari ve Sosyal İşler Müdürü Halim Turgut, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Yücel Boru ve Profil Endüstrisi AŞ. Mali İşler Müdürü Hayri İğretTÜBİTAK ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden olimpiyat komitesinde görev alan kıymetli akademisyenler, olimpiyata katılan öğrenciler, okul müdürleri, danışman öğretmenler ve öğrencilerin ailelerinin katıldı.
Okul Müdürü İsmail Boğa olimpiyata katılan herkese teşekkür ettiği konuşmasında, olimpiyatla ilgili istatistiklere yer verdi.
Programda Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ise bu tür organizasyonların ilçemizde artmasına her zaman öncülük edeceklerine ve yarışmaların devamını getireceklerine olan inancından bahsetti.
Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler de olimpiyat yarışması gerçekleştirmenin gereğine vurgu yaparak bölgemizde böyle yoğun katılımlı etkinliklerin öğrencilerimize fayda sağlayacağı vurgusunu yaptı.
banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku