EĞİTİM:
Vali Aksoy, Hayırsever İşadamı  Altıntaş'a teşekkür etti!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy hayırsever iş adamı Muzaffer Altıntaş tarafından yaptırılan Gebze Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti ve ardından  yapımı devam eden 6 derslikli ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.


Ziyarette; Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’a Dilovası Kaymakamı ve Gebze Kaymakam Vekili Mustafa Asım Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Hayırsever İş Adamı Muzaffer Altıntaş eşlik etti.

Gebze Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden, onlarla resim çektiren Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, daha sonra yapımı devam eden 6 derslikli ek bina inşaatında da incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, ziyaret sonrası yaptığı açıklamalarda ; “Bu okulumuzda görülen ihtiyaç nedeniyle 6 derslikli ek dersliğin yapımına hayırseverimiz Muzaffer Altıntaş Bey tarafından başlandı. Bugün de inşaatı gezerek, yerinde görme fırsatını bulduk. Hayırseverimiz Muzaffer Altıntaş beye ve eğitime katkı sunan bütün hayırseverlerimizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyen Sayın Valimiz, Eğitimde daha iyi mesafeler alabilmemiz bakımından hayırseverlerimizin katkılarının çok önemli olduğunu belirtti.

Haber : Büşra GÜNAYDIN

                    31.10.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku