EĞİTİM:
UlaşımPark'tan çalışanlarına motivasyon eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile evlerinde idari izinli olan çalışanlarına insan kaynakları birimi ile uzaktan motivasyon eğitimi verdi. Toplamda 115 çalışanına verilen bu eğitimde çalışanlarının motivasyonunu yükseltecek cümleler kendilerine aktarıldı. Sohbet ve bilgi aktarımı tarzında geçen görüşme sonucunda çalışanların motivasyonlarının arttığı, mutluluk seviyelerinin yükseldiği ön plana çıktı.

AİLE VURGUSU ÖN PLANDA OLDU

UlaşımPark İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde tüm personel ile teker teker ilgilenildi. Belirli periyotlar da aranılan personele aile vurgusu yapıldı. Yaşanılan süreçlerin atlatılacağı ve tekrar UlaşımPark ailemizle bir araya gelecekleri, çalışma alanlarının kendilerini beklediği iletildi.

PERİYODİK ARALIKLARLA ARANIYORLAR

UlaşımPark tarafından belirli aralıklarla idari izinli personelin aranıp hali ve hatırı soruluyor. İdari izinli çalışanların motivasyonunu yükseltmek anlamında aranılan çalışanlarla dörderli gruplar halinde görüşmeler sağlanıyor. Çalışanlar arasında da gerçekleşen sohbet sonunda bir ihtiyaçları olduğu durumlarda şirket içinde belirlenen kişi ya da kişilerin 7-24 aranılabileceği önemle vurgulanıyor.

Bülten No: 694

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku