EĞİTİM:
Sultan Ayhan İlkokulu yenilendi!

Gebze Yenikent'te bulunan bölgemizin ggüzide eğitim kurumlarından  Sultan Ayhan İlkokulu, 2019-2020 yeni eğitim ve öğretim yılına titiz ve hızlı bir şekilde hazırlanıyor. Bu anlamda  okulda hummalı bir çalışma gözlenirken,  dış düzenlenmesi hususunda Gebze Belediyesi okulun  bahçesini tamamen asfaltladı. Ayrıca okulun okul tabelaları ile Atatürk büstü de yenilendi.

OKUL YÖNETİMİ VE VELİLER BELEDİYE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Okul yönetimi ve veliler belediyenin katkıları nedeniyle  başta Gebze Belediye Başkanı  Zinnur Büyükgöz'ün şahsında okulun bahçesini ve okula giden yolun tamamını baştan başa asfaltlayan Belediyenin Fen İşleri ekipleri ile müdürleri Levent Sargın'a  teşekkür ettiler. Okul Müdürü Halük Öztekin, hem bahçe düzenlenemesi, hem de okul avlusu ve okul için yapılan çalışmaları inceledi. YILMAZ IŞIK

Okulun bahçesine boydan boya atılan yeni asfalt işi tamamlandı ve yeni eğitim yılına hazır hale getirildi.

Okulun Atatürk Büstü de yenilenerek yeniden boyandı.

Okulun tabelaları da bir Velimizin katkılarıyla yapıldı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku