EĞİTİM:
Şayir'den ikinci eğitim öğretim dönemi mesajı

Başkan Şayir, yayımladığı mesajında, “Ülkemiz için yeni ufuklar açacak olan, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin ikinci dönem yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum. Güçlü Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımız, yarının büyük Türkiye’sinin mimarları olacaklardır. Eğitimle donanmış, fikri hür, vicdanı hür nesillerimiz ülkemizi bölgemizde ve dünyada en iyi noktaya taşıyacaklarına inanıyorum.

ÜLKEMİZİN KALKINMASI EĞİTİMLE MÜMKÜNDÜR

Bilginin her an yenilendiği, teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği günümüz dünyasında gelişmeleri takip edebilmek, ülkemizin kalkınmasına omuz verebilmek, dünyaya daha geniş bir açıdan bakabilmek ve bireysel anlamda her açıdan mutlu olabilmek ancak eğitimle mümkündür. Çocuklarımız ve gençlerimiz saygıyı, millet ve ülke sevgisini eğitimle kazanır.

Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SEFERBER OLDUK

Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi, eğitimlerini alabilmesi hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Her daim eğitimin ve çocuklarımızın yanında olma gayreti gösteren bir kişi olarak, belediye başkanlığı görevimizde önceliğimiz eğitim olmuştur. Çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden geldiğince seferber oluyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemi başında yaklaşık 12 bin öğrencimizin kırtasiye malzemelerini karşıladık. Okullarımızın eksikliklerini giderdik. İlçemizde ikamet eden ve üniversitede okuyan 700 öğrencilerimize imkanlar ölçüsünde burs vermeye çalışıyoruz. Bu hizmetleri yaparken hiçbir ayrım yapmaksızın, tamamen geleceğimiz çocuklarımız için yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz inşallah.

ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM

Bu vesile ile başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bulunan, fedakarca görevini ifa ederken şehitlik makamıyla şereflenen, gazilik unvanıyla onurlanan ve kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimizle birlikte, tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin ikinci dönem eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum.”dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku