SİYASET:
Şanbaz Yıldız ameliyat oldu

ÖZEL HABER: Kocaeli'nin tecrübeli ve sevilen siyasetçisi, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız  bugün  İstanbul'da bir hastanede başarılı ameliyat geçirdi. İstanbul'da özel bir hastanede başarılı solunum ameliyatı geçiren  İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Şanbaz Yıldız ameliyatın ardıından odasında istirahat ediyor. Sağlık durumu iyi. Kendisini ilk ziyaret eden ise İYİ Parti Gebze Kurucu Baaşkanı ve İl yöneticisi Nusret Acur oldu. Nusret Acur, İl başakanları Şanbaz Bey'i ameliyatının ardından çok iyi gördüığünü söyledi ve acil şifalar diledi.

ZİYARETÇİ YASAĞI VAR!

Doktorlar bugün ameliyat olan  Yıldız'ın birkaç gün içerisinde taburcu edileceğini belirttiler, ancak ziyaret içiin kısıtlama getirdiler ve ziyaretçi yasağı koydular.

 YÜKSEL ERCAN MEDYA GRUP olarak  İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız 'a geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimizi iletiyoruz. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku