EĞİTİM:
Muallimköy'de Sergi Coşkusu!

Serginini açılış kurdelesi protokol ve diğer önemli katılımcılar tarafından kesildi.

Muallimköy'de faaaliyet gösteren güzide eğitiim kurumlarımızdan Muallimköy İlkokulu'nun "Sanatın Mutfağı" başlıklı Yıl Sonu Sergisi büyük bir coşku ile açıldı. Okul Müdürü Alaybey Seymen ile okul personelinin ev sahipliğinde gerçekleşen ve Gebze Eski Öğretmenevi'nde yapılan açılışa bölgemiz eğitimcileri, öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Saat 11:00'de gerçekleşen açılışa açılışa Gebze İlçe Milli Eğiitim Şube Müdürleri Celil Bey,, Mahmut Aşıkoğlu,  Halil Atlı, Üçer Zıımpara Fabrikası Sahibi Mehmet Güçtekin, Bölgemizideki Okul Müdürleri, öğrenciler ile okul velileri katıldı. 

Kursiyerler sahneye çıkarak kendilerini tanıttılar.

Sergide emeği geçen Öğretmenler Ana Okulu Öğretmeni Nesibe  Yılmaz, 4 Sınıf Öğretmeni Gültuğ Binici, 3. Sınıf Öğretmeni Gamze İlen Özkan açılışın heyecanını yaşadılar.

Öğretmenevi Salonundaki açılış töreninde sırasıyla programa göre konuşmalar yapıldı. 

Okulun sergi kurdelası  Gebze İlçe Milli Eğiitim Şube Müdürleri Celil Bey,, Mahmut Aşıkoğlu,  Halil Atlı, Üçer Zıımpara Fabrikası Sahibi Mehmet Güçtekin, Bölgemizideki Okul Müdürleri tarafından gerçekleştirildikten sonra sergi gezildi eğitiim yılı boyunca üretilen el emeği göz nuru eserler incelendi.

Serginin sonunda Muallimköy İlkokulu Okul Müdürü Alaybey Seymen katımlarından ötürü bir teşekkür konuşması yaparak; "Okulumuz Muallimköy ilkokulu'nun öğretmen evindeki sergimizin açılış törenine katılan arkadaşlarıma , mazeretlerinden dolayıda katılamayan bizleri arayıp kutlayan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız dostlar. Ayrıca emeği geçen öğretmenlerime , öğrencilerime ve velilerime sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız." dedi. YILMAZ IŞIK

Okul Müdürü Alaybey Seymen ( soldan ikinci), sergiye katılan önemli konuklarını bizzat ağırladı.

Sergi büyük beğeni topladı.

Okul Müdürü Aleybey Seymen, sergide büyük emeği geçen iki öğretmeni ile birlikte görülüyor.

Okul Müdürü Alaybey Seymen sergi açılışı sonrası kendisini yalnız bırakmayan diğer okul müdürleri ile birlikte hatıra pozu verdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
İstek 5 yıl önce

Başarılarınız daim olsun müdürüm çok güzel bir sergi olmuş

Misafir Avatar
Gülşen 5 yıl önce

Bu güzel yıl sonu sergisi için öncelikle okul müdürü sayın Alaybey Seymen'i ve sergide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku