EĞİTİM:
Güzeltepe İlkokulu'nda 'MASKEME DEĞİL GÖZLERIMIN İÇİNE BAK'  standı

Lösemili çocuklar ile ilgili farkındalik yaratmak amacıyla Güzeltepe İlkokulu Okul Aile birliği tarafından  okul bahcesinde stand kuruldu. Öğretmenleri Vedat Doğan nezaretinde standı ziyaret eden okul ğrencileri standa büyük ilgi gösterdi. Kurulan stantta  ogrencilere bilgilendirmede bulundular. slogan olarak "MASKEME DEĞİL GÖZLERIMIN İÇİNE BAK" sloganı kullanıldı ve afiş olarak okul bahçesine asıldı.

Çevre sakinleri ve okul velileri tarafından da  takdir edilen Stant ve afiş büyük ilgi gördü. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Adall 4 yıl önce

Başlangıçları haber eğitimleri haber hep böyle bilinçli sorumluluk sahibi takdir edilesi manşetlerle haber olun, öğretmenimiz Vedat beye sarf ettiği emeğe,yavrulara gösterdiği ilgiye ayrıca canı gönülden teşekkürler

Misafir Avatar
Gülçin 4 yıl önce

Farkındalık adına okulumuzun yaptığı çalışmalar çok fazla ve takdire layık. 1-F sınıfı öğretmenimiz Vedat beyin çocuklarımıza hassasiyeti ise tartışılmaz. Iyiki var.

Misafir Avatar
Zahide 4 yıl önce

Güzeltepe ilkokulu 1/f sınıfı sosyal sorumluluk ve farkındalık konusunda vedat ogretmenimiz öncülüğünde daha çok haberlerinize manşet olacağına inanıyorum vedat beye hassasiyetinden ötürü teşekkür ederim .

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku