EĞİTİM:
Gebze Mustafa Paşa İlköğretimde 'Okul Dışarıda” etkinliği

Gebze’nin en eski eğitim kurumlarından Mustafa Paşa İlköğretim okulu öğretmenleri tarafından “ Okul Dışarıda, Oyun her zaman, her yerde ve Herkese “ sloganı ile hazırlanan ve “Haydi gel katıl bize, Yağ satarım bal satarım” oyunlarının oynandığı etkinlik seyredenler tarafından ayakta alkışlandı.

23 Mayıs 2019 Perşembe 14:41

Gebze Mustafa Paşa İlköğretimde “Okul Dışarıda” etkinliği

 Gebze’nin en eski eğitim kurumlarından Mustafa Paşa İlköğretim okulu öğretmenleri tarafından “ Okul Dışarıda, Oyun her zaman, her yerde ve Herkese “ sloganı ile hazırlanan ve “Haydi gel katıl bize, Yağ satarım bal satarım” oyunlarının oynandığı etkinlik seyredenler tarafından ayakta alkışlandı.Gebze Mustafa Paşa İlköğretimden “Okul Dışarıda” etkinliği

OKUL DIŞARDA OYUN HER ZAMAN HER YERDE VE HERKESE!....

Gebze’nin en eski eğitim kurumlarından Mustafa Paşa İlköğretim okulu öğretmenleri tarafından “ Okul Dışarıda, Oyun her zaman, her yerde ve Herkese “ sloganı ile hazırlanan ve “Haydi gel katıl bize, Yağ satarım bal satarım”diyerek  geleneksel oyunlarının oynandığı etkinlik seyredenler tarafından ayakta alkışlandı.

ETKİNLİK 3 SAAT SÜRDÜ

Oyunun ve açık havanın çocuğun hayatındaki önemine vurgu yapmak, eğitimciler, aileler ve toplumda olumlu farkındalık oluşturmak amacıyla Okul Dışarıda ve Oyun Oynama Günü kapsamında 23 Mayıs 29 mayıs arasında tüm Türkiye de yapılacak olan etkinliğe Gebze Mustafa Paşa İlkokulu okul öncesi öğretmenleri tarafından hazırlandı. Saat 10’00 da başlayıp 13.00’ e kadar devam eden etkinlik veliler tarafında yoğun  ilgi gördü

GELENEKSEL OYUNLAR

Yağ satarım bal satarım, körebe, bayrak yarışı, çuval yarışı gibi geleneksel oyunların yanı sıra çocukların çok severek oynadıkları sandalye kapmaca, mandal takma, köşe kapmaca gibi oyunlarla hem çocuklar hem de veliler doyasıya eğlenerek etkinliğin amacına ulaştığını gösterdi.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Etkinlik sonunda veliler oyun gününü düzenleyen Mustafa Paşa İlkokulu okul öncesi öğretmenleri Sabriye ErcanKezban İlgünSibel Demirci’ye bu tür etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğini vurgulayarak tekrar çocuk olabilmenin mutluluğuyla öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldılar.

Okul bahçesinde etkinlikler bir hafta boyunca serbest resim çalışmaları sergi gibi etkinliklerle devam edecek

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Zahide üzel 5 yıl önce

Okulumuzun anasınıfı ögretmenleri çocukların böyle güzel bir gün geçirmesine emeklerinden dolayı çok teşekkürler biz annelerde çok eglendik

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku