EĞİTİM:
Gebze'de Zil Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı İçin Çaldı

      2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Gebze'de 09 Eylül Pazartesi günü (Bugün) İlköğretim Haftası ile birlikte başladı ve toplam 254 okulda yaklaşık 80 bin öğrenci,  4 bin dolayında öğretmen büyük bir heyecanla ders başı yaptı. İlk tören bu sabah Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın Gebze Kültür Salonu yanındaki alanda bulunan Atatürk büstüne çelenk koyması ve akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Buradaki törene Müdür Doğan'ın yanı sıra Milli Eğitim Şube Müdürleri, okulların temsilcileri, progframda görevli eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

 Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Atatürk büstüne çelenk koydu, akabinde saygı duruşunda bulundu.

254 OKULDA EĞİTİM BAŞLADI

Gebze'de bugün       2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Gebze'de 09 Eylül Pazartesi günü (Bugün) İlköğretim Haftası ile birlikte başladı ve toplam 254 okulda yaklaşık 80 bin öğrenci de dersbaşı yaptı. Liselerde en heyecanlı öğrenciler ise bu yıl ilk olarak başlayan dokuzuncu sınıf öğrencileri oldu. Pek çok okulda 9. sınıf öğrencileri ilk günkü heyecanını yaşadıkları giözlendi. Lise 1'e başlayan öğrencilerin yeni okulları ile ilk kez tanışmaları ve sınıflarına girip yeni arkadaşları ile ilk kez tanışmaları görülmeye değer bir heyecanı da ortaya çıkarmış oldu. Okullarda bugün dersbaşı yapan öğrencilere hitaben konuşan okul müdürleri okullardaki mevcut yönetmelik ve kuralları bir kez daha hatırlattılar ve önemli olanın kaliteli bir eğitim için bütün öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılında kendilerini eğitime vermek olduğunu dile getirdiler. YILMAZ IŞIK

Pek çok yeni öğrenci bu yıl ilk kez liselere adım attılar ve yeni okullarını tanımanın heyecanı içinde oldular. Öğrenciler okul yöneticilerinin konuşmalarının ardından sınıflarına girdiler. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku