EĞİTİM:
Gebze'de son zil tatil için çaldı!

Gebze'de 2018-2019 Eğitim -Öğretim dönemi Gebze Mimar Sinan Ortaokulunda çok güzel bir programla sonlandırılıdı.Son zilin çalmasıyla ve karnelerin dağıtılması ile birlikte Gebze’de toplam 185 okulda 83 bin 400 öğrenci ile 5 bin 34 öğretmen tatile yaz tatiline çıktı. 

2018-2019 eğitim ve öğretim dönemiyle ilgili açıklama yapan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan :“İyi bir eğitim ve öğretim dönemi geçirdik. Zorlu zamanlarda oldu fakat eğitimi Gebze’de bir üst seviyeye taşıdık. Bu süreçte başta okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, öğrencilerimize, velilerimize de teşekkür ediyorum.Gelecek dönem eğitim ve öğretimde çıtayı bir üst seviyeye çıkarmak için çok daha fazla çalışacağız. Öğrencilerimiz tatile çıktı, ancak eğitimciler ve biz Milli Eğitim Camiası olarak şimdiden yeni dönem için çalışmalara başladık bile. Bize tatil yok" dedi.

2019-2020 eğitim öğretim yılı ise 16 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku