EĞİTİM:
Darıca'da Yazarlık Okulu başlıyor

Darıca Belediyesi'nin yazı yazmak, yazar olmak isteyen gençlere yönelik açtığı “Bir Yazar Okulu” kapılarını açıyor. 17-25 yaş arası yazarlığa meraklı gençlere yönelik düzenlenecek Yazar Okulu için kayıtlar başladı. 15 Şubat 2020’ye kadar kayıtların süreceği belirtilirken katılımın kontenjanla sınırlı olduğu okula gençlerin ilgisinin yoğun olduğu belirtildi. Kayıtlar için başvuruların Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’ne yapılacağı belirtilirken dersler de 15 Şubat’tan itibaren başlayacak. Derslerin her cumartesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde saat 13.00’da başlayacağı Yazar Okulu’na ilginin yoğun olması bekleniyor.

GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yazarlığa ilgi duyan gençleri 'Bir Yazar Okulu’na davet ederek “Darıca’da gençleri önemsiyoruz. Daha önce İskoliye Sanat Akademisi’ni hayata geçirerek tiyatroya ve müziğe meraklı gençlerin hizmetine açtık. Yazarlık Okulu’nda da yazıya ve yazarlığa ilgi duyan gençlerimizi bekliyoruz. Darıca Belediyesi, spordan kültür sanata her alanda gençlerin yanında olacak. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri bizim en önemli önceliklerimizden biri” diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku