EĞİTİM:
Darıca Final, Milli Eğitim Müdürüne gitti

Darıca Final yöneticileri yeni yıl vesilesiyle ziyaretlerine ara vermeden devam ederken en son ziyaret Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'a gerçekleşti.  Okuldan yapılan açıklamaya göre, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'u ziyarette eģitim-öğretim üzerine,yapılacak yeni etkinlikler için değerlendirmeler yapıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete katılan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya idareciler Murat Zengin,Ceyda Ramazanoğlu ziyaret anısına Mil.Eğt.Md.İsmail Oģuz'a Atatürk Portresini takdim ettiler.
Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya bu ziyareti; "Darıca Milli Eģitim Müdürlüğü ile Darıca Final ailesi olarak ortaklaşa Darıca ilçemiz için daha neler yapabiliriz gayretindeyiz. Bizlere her zaman tüm daire amirleri ve personeli ile destek sunan Mil.Eğt.Müdürümüz İsmail Oğuz'a bugünkü konukseverliģi içinde teşekkür ederiz." dedi. 

Darıca Final Yönetimi belirlenen program çerçevesinde yeni yıldan itibaren Muhtarlar,STK,Basın ve protokol ziyaretleri ile yeni yıla giriş ve yapılacaklar üzerine bilgi alışverişinde bulunuyorlar.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku