EĞİTİM:
Darıca Final'de Velilerle 'ZOOM'lu Toplantı!

5 Nisan 2020 /Pazar günü saat 12.00'de başlayıp saat 22.00'de tanamlanan toplantıya ana sınıfindan 12 .sıniflar dahil veliler katıldı.

Yaklaşık % 90 velinin katılimcı olduğu toplantıya mazaretleri ya da teknik nedenlerle katılamayan velilerin olduğu belirtilirken,Toplantılara ;

Bölüm müdürü

Sınıf öğretmenleri,

Rehber öğretmen,

Bilişim ògretmeni ile veliler katildı. Genel Müdür Murat Kaya başkanlığinda yapılan toplantılarda; her sınıf hakkında ilgililerce bilgi sunulup ,velilerin geri bildirimleri ,ònerileri ele alındı.

Genel Müdür Murat Kaya bu konuda yaptığı kısa bilgileendirmede, oldukça samimi, gerçekçi, verimli bir toplantı olduğunu belirterek

"Eksiksiz olarak katılımcı tüm velilerimiz  FİNAL MERKEZİMIZE ve DARICA FİNALE teşekkürlerini ,takdirlerini içtenlikle ifadelendirdiler.

Emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkürler..." dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku