EĞİTİM:
Darıca Final'de Hizmet içi Eğitim

Darıca Final Eğitim Kurumları idareci ve öğretmenlerinin katıldığı toplantı yapıldı.

Toplantıda konuşan  Genel Müdür Murat Kaya genel değerlendirmeler yaparak;süreç yönetiminde yapılanlar ve yapılacakları paylaştı, Covid-19 bilgilenmesi sundu.

Toplmantıda ayrıca KÇÖ ve SSK Ödenmesi Sorunu değerlendirildi, Final kitaplarının bu hafta siparişle tüm sınıflarda öğrencilere teslimi için velilerin bilgilendirilmesi anlatıldı. Zoom ve yüz yüze eğitimde yaşanan sonuçlar ele alındı, veli ve ögrencilerle iletişim toplantıları değerlendirildi, Final merkezinin çalışmalara önderliği anlatıldı.

Toplantıda Rehber öğretmen Fahriye Unutmaz: Psikolojisi ve İletişim, Rehber Öğretmen Benan Ergün: Ölçme ve Değerlendirme ve Biyoloji /Fen Tek.Öğretmeni Didem Şen: Uygulamalı STEM konusunu, Drama öğretmeni Hatice Erice: Eğitimde Drama konusunda  uygulamalı, örneklemli anlattılar.

Verimli ve interaktif içerikte geçen toplantı memnuniyetle son buldu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku