KOCAELİ HABERLERİ:
'Damla Projesi' Gençleri'nden Vali Aksoy'a ziyaret

2014 Yılında Başlatılan 'Damla Projesi' Kapsamında  19-25 Yaş Arası Gençler, Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’u Ziyaret Ettiler.


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan gençler ve farklı ülkelerden gelen üniversite öğrencilerinin bir araya gelerek,  gittikleri illerde çeşitli gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaları, maddi karşılık beklemeden, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak için toplumsal bir girişime destek olmalarını sağlamak amacıyla 2014 yılında başlatılan 'Damla Projesi' kapsamında  19-25 yaş arası gençler, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete;          Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinatörleri Dilara Ayvazoğlu, Büşra Bulaç ve Sena Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Müdürlüğü Koordinatörü Meryem Sinem Aydoğdu ile birlikte 19-25 yaş arası 40 öğrenci katıldı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen arkadaşlarımızla bir aradayız. Türkiye gelişen büyüyen bir ülke. Kocaeli’de bu gelişen ve büyüyen ülkeye en önemli katkılar sunan illerin başında geliyor. Kocaeli Türkiye’nin her bölgesinden göç alan bir kent. Bu göçle gelen insanlar Kocaeli ekonomisinin gelişmesine katkı sunmak üzere burada çalışmalarına devam ediyorlar. Kocaeli’de yaşayan insanlar barış ve huzur içerisinde yaşayarak, çalışmalarını ortaya koyuyorlar. Sizlerle üniversite eğitimi alan genç arkadaşlarımızsınız. Özellikle sosyal sorumluluk anlamında Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonunda yürütülen bir projede yer almanız oldukça önemli. Sosyal sorumluluk duygusunu daha da yaygınlaştırabilmek büyük önem taşıyor. Sizin de bu yaşta böyle bir sorumluluk duygusuyla Kocaeli’ye gelmiş olmanız bizler için çok değerli. Türkiye’de toplanan vergilerin 3. sırasında Kocaeli kenti geliyor. Toplamda 14 tane Organize Sanayi Bölgemiz var, İzmit Körfezimizde toplamda 35 tane limanımız bulunmakta, hem Karadeniz, hem de Marmara’ya kıyısı olan bir il. Kocaeli’de 2 tane üniversitemiz ulunmakta ve Kocaeli Üniversitemizde 80 binin üzerinde öğrencimiz bulunuyor. Bizlerle beraber olduğunuz ve sosyal sorumluluk projesinde yer aldığınız için teşekkür ediyorum. Buradan güzel duygularla ayrılmanızı istiyoruz.” dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy öğrencilere  hediyeler vererek, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Haber : Özlem ÇİMEN ESEN

18.06.2019              

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku