DÜNYA:
Doğu Rodopları dolu ve fırtına  vurdu!!

Dün akşam yaşanan fırtına ve dolu yağışının ardından bugün öğleden sonra saat 14:00 sıralarında ikinci kez etkili olan ve saatte 40 kilometre hızı geçen fırtına ve yağışı birlikte ceviz iriliğinde dolu yağışxı görüldüğü belirtiliyor.

ŞEHİRDE AĞAÇLAR YIKILDI, MESTANLI ŞEHRİNDE SU BASKINLARI YAŞANDI

Yağışla birlikte gelen fırtına da Kırcali merkezde bazı ağaçların devrilmesine neden olduğu ve dolu yağışının da oldukça etkili olarak görüldüğü haber veriliyor. Kırcali'de bazı vatandaşların doludan  ağaçların altına sığındıkları ancak bazı ağaçların da fırtınadan ötürü yıkıldığını belirttiler.

Kırcali'nin doğusunda bulunan Mestanlı şehrinde de etkili olan fırtına ve yağışın şehirde su baskınlarına ve elektrik kesintilerine neden olduğu haber veriliyor.

 Dolu yağışı ile fırtınanın meydana getirdiği maddi zararın ise şu anda henüz belli olmadığı öğrenildi. Gelen son bilgilere göre bölgede şu an fırtınanın geçtiği ve havanın açtığı bildirildi. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Bulgaristan'a karantinasız giriş nasıl...
Türkiye'deki Bulgaristan Vatandaşları PCR testi ile14 günlük karantinasız Bulgaristan’a girebilecek.

Haberi Oku