KOCAELİ HABERLERİ:
Bulgaristan vatandaşlığı ile ilgili yeni gelişme

Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nun yapmış olduğu açıklamada, ‘Bulgaristan Vatandaşlığı’ ile ilgili işlemlere randevu uygulaması başlatıldığı belirtildi.

Yeni uygulamayla vatandaşlara kolaylık sağlanması hedeflendiği ifade edildi.

İstanbul Başkonsolosluğu’nun açıklamasında şöyle denildi:

‘Bulgaristan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu’nun – Konsolosluk Hizmetleri Şubesinde ‘Bulgaristan Vatandaşlığı’ başvuruları ve mülakatlar için son zamanlarda oluşan yoğun taleplerden dolayı randevu uygulaması başlatılmıştır.

Başvuruda bulunmak isteyen T.C. vatandaşları, aşağıda belirtmiş olduğumuz Konsolosluk Hizmetleri Şubesinin, email adresinden önceden mülakat ve başvurular için randevu alınması rica olunur.

E-mail: [email protected]

T.C. Vatandaşları önceden randevu alarak müracaat yaptıkları takdirde, zamanı geldiğinde hiç sıra beklemeden Konsolosluğumuz tarafından kendilerine belirtilen tarihte ve saatte başvurularını yapabilecekler.’

Ayrıca Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosluğu, 18 Arlık 2018’den itibaren konsolosluk hizmetleri, pasaport ve kimlik yenileme başvurusu belgelerinin harçları (ücretleri) yerel para birimi (TL.) ödeme işlemlerini sadece kredi veya banaka kartları ile konsolosluk hizmetleri biriminin post terminellerinde yapılacağını duyurdu.

Kaynak: Bakış.bg

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku