DİLOVASI:
Vali Aksoy, şehit ailesini ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Şırnak Uludere İlçesinde vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehidimiz Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ınDilovası ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.



Ziyarette Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,'a; Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Müftüsü Sinan Cihan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Yümnü, Dilovası İlçe Emniyet Müdür Vekili Mesut Uğur ve Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış eşlik etti.


Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ıve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.


Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış’ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehidimiz Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

Haber : Büşra GÜNAYDIN

                  25.09.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku