DİLOVASI:
Şayir Toki Sakinleri ile iftarda buluştu

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Köseler Toki konutlarına yeni taşınan aileler ile birlikte iftar yaptı. Göreve geldiği günden beri vatandaşın arasında olmaya özen gösteren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, dün akşam Köseler TOKİ konutlarına taşınan vatandaşlarla iftar programında buluştu.

EKSİKLERİ BİRLİKTE GİDERECEĞİZ

Sıcak bir ortamda geçen buluşmada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Dilovası'nı hep birlikte yöneteceğiz ve hak ettiği konuma getireceğiz. Katılımcı yönetimle ilçemizi en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız. Halkımız ile sürekli bir araya geliyoruz. Taleplerini ve önerilerine önem veriyoruz. Köseler mahallemize kazandırılan 915 konut ile birlikte yavaş yavaş evlerinize yerleşiyorsunuz. İlçemize hoş geldiniz hep birlikte birçok projeye imza atacağız.  Köseler mahallemize 52 dönümlük mesire alanı yer tahsisini gerçekleştirdik. Yakın zamanda projemize başlayacağız. Sizlerle sürekli bir araya gelip kurulma aşamasında olan konutların eksikliklerini hep birlikte gidereceğiz." dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku