DİLOVASI:
Şayir sözünü tutuyor: Dilovası'na muhteşem Seyir Terası

İlçe merkezinin kuşbakışı seyredilebileceği, kültürel ve sosyal anlamda vatandaşların vakit geçirebileceği bir alan oluşturmayı hedefleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim beyannamesinde taahhüt ettiği Seyir Terası projesinin startını verdi.

DİLOVASI’NA SOSYAL TESİS VE KIR DÜĞÜN SALONU

Dilovası’nın en güzel manzaralı yerlerinden olan Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Dilovası Kapalı Spor Salonu’nun alt kısmında ve TOKİ Kız Meslek Lisesi’nin yan tarafında bulunan 6 dönümlük alanı Dilovası Belediyesi’ne kazandıran Başkan Şayir, kazandırılan alana Dilovası’nın en güzel mekanlarından biri olacak Seyir Terası’nı kazandırmak için çalışmaları başlattı. Çalışmalarına başlanan 6 dönümlük alanda Osman Gazi Köprüsü manzaralı sosyal tesis ve kır düğün salonu yapılacak.

DİLOVASI’NIN EN GÜZEL MEKÂNI OLACAK

Dilovası’na güzide bir mekân kazandıracaklarını belirten Başkan Şayir, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde Dilovası Belediyesi olarak Koronavirüs’le mücadelemizi sürdürürken, diğer taraftan da projelerimizi aksatmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan ve halkımıza söz verdiğimiz Seyir Terası projemiz için start verdik İnşallah, Halkımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebileceği, Dilovası’na yakışır muhteşem köprü manzaralı sosyal tesisi ve kır düğün salonumuzu ilçemize kazandıracağız” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku