DİLOVASI:
Kubilay ve Şayir, sağlık çalışanlarını ağırladı

Dilovası Kaymakamı ve Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat, Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Naci Yılmaz, Hastane Müdürü Şükrü Gözalan, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı. 

BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR 

Tavşancıl Sarıca Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeği öncesi teşekkür konuşması yapan Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Naci Yılmaz, yoğun geçen pandemi sürecinin sona ermesiyle sağlık çalışanlarının iki yıllık yoğun temposunun ardından büyük bir rahatlığa kavuştuklarını belirtti. Yılmaz, bir daha böyle süreçlerin yaşanmaması dileğiyle iftar programını düzenleyen Dilovası Kaymakamı Metin Kubiay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sağlık çalışanları adına teşekkür etti. 

SİZLERE NE KADAR MİNNET ETSEK AZDIR 

Başhekim Yılmaz’ın ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı açıklamasında “Sağlık çalışanlarına ne kadar minnet etsek azdır. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan zorlu pandemi sürecinde ailelerinden uzak kalarak canla başla mücadelelerini asla unutmayacağız. Sizlerin azmi, inancı ile çok şükür artık pandemi sürecinin sonuna geldik. İnşallah bundan sonra daha güzel yarınlar bizleri bekliyor. 

HASTANEMİZİN STATÜSÜNÜ DEĞİŞTİRDİK 

Sağlık çalışanı arkadaşlarımızın her zaman daha iyi koşullarda çalışabilmeleri, vatandaşlarımıza daha iyi şekilde hizmet verebilmeleri için elimizden geleni yapmaya çaba harcıyoruz. En son yaptığımız çalışma ile hastanemizin büyütülerek yatak ve doktor sayısının artırılarak vatandaşımıza daha kaliteli hizmet verebilmesi için statüsünü değiştirdik. İnşallah yeni yapılacak ek binalarla birlikte büyüyecek olan hastanemizde en iyi koşullarda çalışacaksınız. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

ÖZVERİ VE GAYRETLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ 

Programda konuşan Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ise “İki yıllık pandemi sürecinde Dilovası Kaymakamlığı olarak tüm dinamiklerimizle bu süreci en hafif şekilde atlatmak için canla başla çalıştık. Bu süreçte bizlere en büyük desteği sağlık çalışanlarımız verdi. Ülkemizde ve İlçemizde görev yapan doktor, hemşire ve her kademedeki sağlık personeli salgının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveri ve gayretle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyup görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmeye çalışmalarına hepimiz şahidiz. Bizleri gururlandıran bu süreçte ki fedakarlıkları bizlere her zaman güç vermiştir. Bu süreçte üzücü olayları da yaşadık. Bir çok kahraman sağlık çalışanımız bu zorlu süreçte hayatlarını kaybetti. Hepsini rahmetle anıyorum” dedi. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku