DİLOVASI:
Köylere gitti hem bayramlaştı hem sorun dinledi

Başkan Şayir’den Köylere Bayram Ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ramazan Bayramı münasebetiyle AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları ile birlikte Çerkeşli, Köseler, Demirciler ve Tepecik köylerinde ziyarette bulunarak vatandaşların bayramını tebrik etti.

KÖYLERİMİZLE BAĞLANTIMIZI KOPARMIYORUZ

Her bayramda olduğu gibi Ramazan bayramında da ilçe sınırları içerisinde bulunan köylerde yaşayan vatandaşları ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; Vatandaşlarımız ile sürekli diyalog halinde olmaya özen gösteriyoruz. Birbirinden güzel dört köyümüzde vatandaşlarımızı Belediye Başkanımız ile birlikte ziyaret edip bayramlarını tebrik etmek istedik. Vatandaşlarımızın ilgisi ve alakasından dolayı kendilerine ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

BAYRAMDAN BAYRAMA, SEÇİMDEN SEÇİME BİR ARAYA GELENLERDEN DEĞİLİZ

Her fırsatta halkımızla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerden bir tanesi olan Mübarek Ramazan Bayramı’nı esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte doyasıya yaşadık. Biz halkımızla bayramdan bayrama, seçimden seçime bir araya gelenlerden değiliz. Her fırsatta halkımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu anlamda bugün de bayram vesilesiyle vatandaşlarımızı ziyaret edip bayramlarını kutlamak istedik. Ziyaretlerimiz sırasında karşılaştığımız vatandaşlarımızla sohbet ederek bayramlaştık. Bugüne kadar olduğu gibi bir bayramı daha halkımızla içe içe doyasıya yaşadık. Bu vesileyle de halkımızın sıkıntılarını da dinleme fırsatı bulduk." dedi

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku