DİLOVASI:
Kaymakam Alkan'dan, Başkan Şayir'e teşekkür belgesi

Konuyla ilgili olarak   Dilovası Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, teşekkür belgesini Başkan Şayir’e takdim eden Kaymakam Alkan, “Başkanımız Hamza Şayir ve ekibi, bu zorlu süreçte tüm gayreti ile çalışmış ve hiçbir ayrım yapmadan tüm Dilovası halkının yardımına koşmuştur. Birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde gösterdiğimiz bu zorlu süreçte Dilovası halkı tarafından büyük takdir toplayan çalışmaları karşısında Dilovası Kaymakamlığı olarak kendisine teşekkür belgesini gururla veriyoruz. Aynı çalışmaları bundan sonraki süreçte de bekliyoruz” dedi. 

HALKIMIZA VEFA BORCUMUZ VAR 

Teşekkür belgesini Kaymakam Alkan’ın elinden alan Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da “Elimizden geldiğince ekibimizle birlikte iyi şeyler yapmaya ve onların yanında olduğumuzu göstermeye çalıştık. Çalışma arkadaşlarıma da gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman bizim yanımızda olan, bize destek veren ve bizleri bu teşekkür belgesini layık gören Sayın Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku