DİLOVASI:
Dilovası Güvenlik Güçleri ile bayramlaşma

Dilovası’nda bayram günü görev yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ziyarette bulunularak Ramazan Bayramları tebrik edildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ziyaretinde Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçe Karakol Komutanı Teğmen Said Arı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

BİZLER BİR AİLEYİZ

Güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan; “Polisimizle, askerimizle, esnafımızla ve vatandaşlarımızla Dilovası ilçemizde bizler bir aileyiz. İlçemizin güvenliğini sağlayan kardeşlerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Bayramı görevi başında geçiren tüm emniyet ve jandarma mensuplarına iyi bayramlar diliyorum

SİZLER AZİZ MİLETİMİZİN SONSUZ GÜVENİNİ KAZANANLARSINIZ

Vatanın ve milletin birliğini, huzur ve güvenliğini korumak adına bayram mesaisinde görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerinin kazasız belasız hayırlı görevler geçirmesini dileyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Sizler Aziz Milletimizin onsuz güvenini kazanan güvenlik güçlerinin gece-gündüz demeden 24 saat her zaman vatandaşın hizmetindesiniz. Sizler, milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak kamu düzeninin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin görevinizin başında bulunuyorsunuz. Sahip olduğumuz hoşgörünün sadece bayramlarda değil, bayramlardan sonra da devam etmesi tek dileğimiz. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyor, sevdiklerinizle, ailenizle ve yakınlarınızla birlik, beraberlik ve huzur içerisinde nice bayramlara erişmenizi diliyorum.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku